EIGEN AANBOD

Een zeer redelijk geprijsd stulpje vlakbij, om niet te zeggen óp je campus? Het kan!
STUVO VIVES heeft in Kortrijk, Roeselare en Torhout een uitgebreid aanbod aan kamers in eigen beheer. Let op: door de grote vraag zijn de kamers in kwestie vaak in een mum van tijd volzet. Voor een kamer in Kortrijk schrijf je jezelf vanaf 16 maart 2024 in via het formulier op de VIVES-website.
Altijd geldt het principe dat wie eerst komt, eerst maalt - wees er dus tijdig bij!

RESIDENTIE DOORNIKSESTEENWEG

In deze residentie op Campus Kortrijk vind je maar liefst 126 ruime kamers, allemaal uitgerust met een eigen badkamer. Er is ook gedacht aan studenten met een beperking: voor hen zijn er 12 aangepaste kamers voorzien. De huurprijs* bedraagt er € 440,23 per maand; daar zijn alle kosten bij inbegrepen. Een grote kamer komt neer op € 466,32. Vragen? Lien Reyns (contactgegevens hieronder) heeft de antwoorden.

PEDA

Pal op de campus staat een peda die in een aanbod van meer dan 50 kamers voorziet. In de huurprijs* van zo’n € 301,88 per maand zitten energiekosten en je internetverbruik al inbegrepen. Je weet dus op voorhand precies hoeveel je elke maand betaalt. Ook rolstoelgebruikers kunnen terecht op peda: zes kamers hebben aangepast sanitair en zijn volledig rolstoeltoegankelijk. Vragen beantwoord krijgen kan via Lien Reyns.

RESIDENTIE MEERSSTRAAT

In het centrum van de stad, meer bepaald in de Meersstraat, beschikken we sinds september 2014 over een gloednieuwe residentie met maar liefst 76 enkele kamers aan een huurprijs* van € 415,22 en 19 dubbele kamers aan € 561,29 met eigen sanitair. Die zullen voornamelijk gebruikt worden om inkomende buitenlandse studenten te herbergen, maar we willen ook Belgische studenten de kans geven vrienden voor het leven uit heel Europa te leren kennen. Niet-VIVES-studenten betalen respectievelijk € 450,81 en € 610,09. Elektriciteit, verwarming, water en internetverbinding zijn inbegrepen! Behoefte aan extra ruimte? Een dubbele kamer helemaal voor jou alleen huren kan ook! In dat geval betaal je als VIVES-student € 488,08 als niet-VIVES-student € 529,55.

In deze residentie kan je trouwens per semester huren. Meer info bij Steve Vangroenweghe.

* huurprijzen onder voorbehoud van eventuele indexatie

Profile picture

Steve Vangroenweghe

Campus Kortrijk
Huisvesting

  056 26 41 84
  steve.vangroenweghe@stuvoloods.be

Maak een afspraak
Profile picture

Lien Reyns

Campus Kortrijk
Huisvesting Onthaal

  056 26 41 84
  lien.reyns@stuvoloods.be

Profile picture

Filip Van Den Heuvel

Campus Kortrijk
Huisvesting

  056 26 41 84
  filip.vandenheuvel@vives.be

Profile picture

Carl Catrysse

Campus Kortrijk
Huisvesting

  056 26 41 84
  carl.catrysse@vives.be

Profile picture

Roos De Smaels

Campus Kortrijk
Huisvesting

  056 26 41 84
  rosita.desmaels@vives.be

Top