CULTUUR BELEVEN

CONCERTGEBOUW

Jonger dan 26 jaar? Het concertgebouw ziet je graag komen!

Jongeren die jonger zijn dan 26 jaar krijgen op de ticketprijs (tenzij anders vermeld), passen of vaste abonnementen steevast 50% korting.

Daarnaast selecteerde Soundcast, de jongerengroep van het Concertgebouw, zeven straffe en gevarieerde voorstellingen waaruit je naar hartelust kan kiezen. Een ticket kost jongeren (-26) slechts 7 euro*! Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar en op is op! Je kunt tot 4 tickets bestellen per voorstelling aan dit waanzinnige tarief, neem dus gerust je vrienden mee.

Bekijk hier de 7x7 voorstellingen: https://www.concertgebouw.be/nl/7x7

ENTREPOT

Het Entrepot is een creatieve vrijhaven en een cultuurhuis voor jongeren met ruimte om te creëren, om te feesten, om te repeteren, te experimenteren en te ondernemen. Iedereen met goeie, creatieve ideeën is welkom.
hetentrepot.be

Open creative ateliers: Het Lab

Het Lab is dé plek in Brugge voor jongeren om te experimenteren met grafische kunst (zeefdruk, riso printen, etsen en houtsnedes), video (montage, videomapping, …) & technologie (lasercutter, 3D-print, elektronica,…) Het is een verzameling van artistieke werkplaatsen (Printlab, Makerslab, Houtlab, Videolab) Lidmaatschap van Het Houtlab, Makerslab en Videolab is gratis.

het-lab.be
Volg Het Lab ook op Instagram of Facebook

REPUBLIEK

Een creatief knooppunt in het hart van de stad.
Een dynamisch huis waar mensen elkaar kruisen en ontmoeten.
Een vaste uitvalsbasis voor Handmade in Brugge, TURBO en The Box.

Een plek die ruimte en zuurstof geeft om te creëren en te ondernemen, om te experimenteren en verder te groeien,
om mee te bouwen aan een nieuwe stedelijke dynamiek, of om gewoon te genieten van de good vibes in de stad, een film, ons terras, lekker en goed eten …republiekbrugge.be

SNUFFEL

Snuffel Hostel bevindt zich in de binnenstad en organiseert maandelijks meerder evenementen. Optredens, lezingen, debatten, filmvoorstellingen, en nog zoveel meer… www.snuffel.one/nl/concerten

KAAP

KAAP is een kunstencentrum voor muziek, podium, literatuur en beeldende kunst in Brugge en Oostende.
Ben je -26 jaar? Dan krijg je maar liefst 40% korting op de aankoop van je tickets.

CACTUS MUZIEKCENTRUM

Cactus Muziekcentrum vzw is een professioneel muziekcentrum met aandacht voor een grote diversiteit aan mondiale muziekcultuur: van roots, rock, alternative en indie over dub, hiphop en elektronica.

Je bent jong en je wil wat.. concerten meepikken zonder veel te betalen? Maak kennis met het jongerentarief van Cactus. €3 korting op de voorverkoopprijs van al onze clubconcerten voor jongeren van 16 t.e.m. 23 jaar.

Top