Campus Torhout  
en  


een vraag voor stuvo?

Campus Brugge en Oostende
Xaverianenstraat 8
8200 Sint-Michiels Brugge
+32 50 30 52 90
brugge@stuvoloods.be
oostende@stuvoloods.be

Campus Kortrijk, Roeselare, Torhout
Doorniksesteenweg 145
8500 Kortrijk
+32 56 26 41 84
kortrijk@stuvoloods.be
roeselare@stuvoloods.be

Information

20/02/2019 14:00
tot 20/02/2019 16:00
 
VIVES Campus Torhout, Sint-Jozefstraat 1, Torhout, België
Student:  €20.00

SOCIALDeelname kost 20 € voor 4 sessies, inschrijven kan hier: http://www.psywest.be/trainingskalender/weerbaarhe...

Wil je zelfverzekerd voor de klas staan? Vind je van jezelf dat je tips kan gebruiken om rustiger te zijn of te worden bij stressvolle situaties? Heb je het gevoel dat je zwicht onder groepsdruk? Is het soms moeilijk om irritatie te verbergen? Wil je vooral groeien in zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfbeheersing?

Dan is een cursus weerbaarheidstraining zeker iets voor jou! Samen met andere studenten gaan we vier dagen gedurende twee uurtjes interactief aan de slag. We trainen via allerhande oefeningen hoe we letterlijk steviger op de grond kunnen staan, hoe we meer controle krijgen over ons eigen handelen. Daarbij hebben we aandacht voor de grenzen van anderen, maar verliezen we zeker onze eigen grenzen niet uit het oog. Een belangrijke sleutel hierbij is de buikademhaling. De training wordt gespreid over 4 dagen waarin we telkens met een groep van maximum 20 studenten op een leuke manier met elkaar aan het werk gaan. We oefenen op blote voeten, zodat we de grond echt voelen. Het enige wat je nodig hebt is je lichaam, sportieve kledij en zeker een drankje.

Heb je zin in een actieve workshop zonder bergen theorie, kom dan zeker langs! Er zit zoveel meer kracht in jezelf dan je soms denkt…