Campus Kortrijk  
en  

please select a campus

campus Kortrijk
campus Brugge
campus Oostende
campus Roeselare
campus Torhouteen vraag voor stuvo?

Campus Brugge en Oostende
Xaverianenstraat 8
8200 Sint-Michiels Brugge
+32 50 30 52 90
brugge@stuvoloods.be
oostende@stuvoloods.be

Campus Kortrijk, Roeselare, Torhout
Doorniksesteenweg 145
8500 Kortrijk
+32 56 26 41 84
kortrijk@stuvoloods.be
roeselare@stuvoloods.be

STUDENTENCLUBS EN -VERENIGINGEN

Den IPSOC

Den Ipsoc is de jonge en ambitieuze studentenclub waar elke student supersociaal is! Geen wonder dat Den Ipsoc staat voor de sociale departementen van SAW en Onderwijs. Samen met onze commilitones en huidig praesidium zorgen wij elke dag voor een klein feestje in Kortrijk! Vaak kan je ons terugvinden in ’t Kanon, wat tevens ook ons clubcafé is.

Den Ipsoc stelt vriendschap en plezier prioriteit. Daarom kan elke enthousiaste Kortrijkse student toetreden tot onze club en zelfs niet-studenten worden met open armen ontvangen op onze evenementen

Stuur een berichtje via de facebookpagina


Kerberus

Kerberus is al geruime tijd een vaste waarde in het Kortrijkse studentenleven. Kerberus is sinds zijn prille begin nauw verbonden aan het IW&T, een departement van de VIVES. De club werd in 1989 gesticht door cowboy Henk en heeft als clubcafé “de Sasch”, vlak naast de campus.Jammer genoeg sloot de Sasch zijn deuren in 2016, hierdoor zijn we verhuist naar JH De Reflex!

De naam Kerberus is afkomstig uit de oudheid, Kerberus was er de driekoppige hellehond die de toegang tot het rijk der doden moest bewaken. Nu waakt hij over het Kortrijkse studentenleven.

Stuur een berichtje via de facebookpagina

Mercurius

De in 1967 opgerichte club is een vaste waarde geworden in het Kortrijkse studentenleven. Elk jaar hebben we een van de grootste schachten legers van de Kortrijkse clubs. We zijn een club waar traditie en vriendschap hoog in het vaandel worden gedragen. Stuur een berichtje via de facebookpagina.
Riva Rocci

Riva Rocci is een studentenclub gekoppeld aan het departement Verpleegkunde en Vroedkunde (GEZ) op VIVES Kortrijk. Wij organiseren ieder jaar talloze studentikoze activiteiten voor studenten. Iedereen is bij ons welkom, ook studenten van andere departementen. Sfeer en gezelligheid zijn prioriteit bij ons.
Je kan ons vinden in ons clubcafé "De Barsol"

Stuur een berichtje via de facebookpagina