Campus Roeselare  
en  


een vraag voor stuvo?

Campus Brugge en Oostende
Xaverianenstraat 8
8200 Sint-Michiels Brugge
+32 50 30 52 90
brugge@stuvoloods.be
oostende@stuvoloods.be

Campus Kortrijk, Roeselare, Torhout
Doorniksesteenweg 145
8500 Kortrijk
+32 56 26 41 84
kortrijk@stuvoloods.be
roeselare@stuvoloods.be

Griet Douchy

Griet Douchy

Campus Roeselare

Staff,
056 26 41 84
griet.douchy@stuvoloods.be

Maak een afspraak

Mijn naam is Griet Douchy en ik werk voor zowel de sociale dienst als psychologische dienst van STUVO.

We kunnen er niet omheen… studeren kost geld. Binnen de sociale dienst tracht ik je wegwijs te maken in de studietoelage van de Vlaamse overheid. Maar er is meer! In bepaalde gevallen kan ik je een extra financieel duwtje in de rug geven, met een eigen STUVO- toelage of renteloze studielening. Ook voor info en advies over allerlei onderwerpen zoals werken als student of het Groeipakket ben je bij mij ook aan het juiste adres.

En dan is er nog de psychologische dienstverlening. Je hoeft niet met heel specifieke problemen te zitten om bij mij langs te komen. Of je nu moeilijk je draai vindt, de stress je boven het hoofd groeit of je gewoon niet goed in je vel voelt,… je bent sowieso welkom. Ik sta klaar om te luisteren en je te ondersteunen bij allerhande moeilijkheden. De gesprekken zijn gratis en alles wat je zegt blijft onder ons.

Je kan mij elke dinsdag en vrijdag vinden op de campus in Roeselare in de bureau van STUVO (naast de cursusdienst, richting uitgang). Sinds kort ben ik er ook om de twee weken op woensdag. Op de andere dagen kan je mij vinden in campus Kortrijk.

Bel me: 056/26 41 84 of 0476/63 90 93

Schrijf me: griet.douchy@stuvoloods.be

Of laat me weten wanneer je langs wil komen: https://calendly.com/grietdouchy

Groeten

Griet