Campus Brugge  
en  


een vraag voor stuvo?

Campus Brugge en Oostende
Xaverianenstraat 8
8200 Sint-Michiels Brugge
+32 50 30 52 90
brugge@stuvoloods.be
oostende@stuvoloods.be

Campus Kortrijk, Roeselare, Torhout
Doorniksesteenweg 145
8500 Kortrijk
+32 56 26 41 84
kortrijk@stuvoloods.be
roeselare@stuvoloods.be

Carpoolmogelijkheid

Ben je chauffeur en bied je een rit aan? Of ben je passagier en zoek je net een lift? Via dit nieuw platform kan je carpoolritten aanbieden en aanvragen, zodat het gemakkelijk wordt om een carpooler te vinden met wie je een voertuig wil delen, of je nu bestuurder of passagier bent.

Je inschrijven bij Carpool en het zoeken naar carpoolpartners is volledig gratis. Voor het transport zelf wordt een vergoeding voorzien door de passagier aan de chauffeur. Deze wordt volledig in onderling overleg bepaald. Wees jij de appel en de ander het ei: schrijf je nu in op https://bruggestudentenstad.carpool.be/ en misschien vind je straks wel je rijmaatje!

PS: Toon aan dat je minimaal twee dagen per week jouw wagen deelt met andere carpoolers via het platform en wij bekijken de mogelijkheid om een parkeerplaats voor je te reserveren op de campus tijdens jouw carpooldagen. Stuur daarvoor een overzicht met je ritten naar lies.lammaing@vives.be


Ontdek ook de app, om nog flexibeler te kunnen carpoolen. Met de app kun je je ritten ingeven (zowel de regelmatige als de eenmalige), carpoolers vinden (je krijgt een notificatie als je een match hebt) en hen evalueren.

De app is gratis!


Campuspool A4 affiche